Hlavní obsah

Měl se známým spory, tak ho pobodal. Muže z Chebska obvinili z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Z pokusu o vraždu obvinili policisté 52letého muže z Chebska. Na ulici o víkendu zaútočil nožem na svého známého, se kterým měl spory. Vrtulník záchranářů zraněného 64letého muže převezl do nemocnice. Soud bude ve středu rozhodovat o vzetí obviněného do vazby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž zaútočil na známého v neděli večer v Dolním Žandově. „Po předchozí slovní rozepři tam měl 52letý muž několikrát nožem napadnout 64letého muže, a to s úmyslem jej usmrtit. Poté z místa činu odešel,“ uvedla mluvčí policie Kateřina Krejčí.

Policisté začali po útočníkovi ihned pátrat a zanedlouho jej dopadli. Zraněný muž byl vrtulníkem převezen do nemocnice v Plzni. Motiv činu policie komentovat nechce. Podle informací Novinek měli muži spolu dlouhodobé nevyřešené spory.

Policie v pondělí obvinila 52letého muže z pokusu o vraždu. Během středy soudce rozhodne, zda půjde do vazby. Hrozí mu až 18 let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám