Hlavní obsah

Auto na Plzeňsku odhodilo cyklistu do protisměru před autobus. Muž zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Devětačtyřicetiletý cyklista zemřel v pondělí po nehodě na Plzeňsku. Muž zřejmě nejprve spadl z kola, a když se zvedal, narazilo do něj auto, které ho odhodilo do protisměru. Tam do něj narazil autobus. Muže převezli záchranáři s těžkým zraněním do Fakultní nemocnice v Plzni, kde později zemřel.

Foto: Policie ČR

Do cyklisty narazil také autobus.

Článek

Nehoda se stala na silnici první třídy za Spáleným Poříčím ve směru na obec Vlkov. Dvaasedmdesátiletý řidič osobního auta zřejmě nestačil včas zareagovat a zastavit před cyklistou, který se ve stejném jízdním pruhu zvedal ze silnice po pádu z kola. Osobní automobil do cyklisty narazil.

Foto: Policie ČR

Auto se střetlo s cyklistou na Plzeňsku.

Náraz muže odhodil do protisměru na přední část brzdícího autobusu, popsala policejní mluvčí Iveta Kořínková. Dechová zkouška na alkohol u řidiče osobního auta i autobusu byla negativní.

Policisté také nezjistili technickou závadu na vozidlech, která by mohla být příčinou nehody. Případem se dále zabývají. Při nehodě vznikla škoda za 81 000 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám