Hlavní obsah

Policisté dostali při odbočování k benzínce smyk a narazili do stojanu s cenami

Novinky, jap, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidič policejního auta naboural v noci na pondělí stojan na čerpací stanici na okraji Prahy. Hlídka, která nejela k žádnému případu, byla z preventivních důvodů převezena do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního vozu v Cínovecké uliciVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na čerpací stanici v Cínovecké ulici krátce před půl třetí ráno. Policejní hlídka podle informací z místa sjížděla k čerpací stanici, když její vozidlo dostalo na mokré silnici smyk a nabouralo do svodidel. Policejní vůz je prorazil a naboural do stojanu s ceníkem pohonných hmot.

„Událost šetříme jako dopravní nehodu, policisté nepoužívali majáky a nejeli k žádnému případu. Příčiny nehody zatím neznáme,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Oba strážci zákona byli podle něj z preventivních důvodů převezeni do nemocnice. Škoda se vyšplhá na několik desítek tisíc korun.

Stojan museli kvůli jeho nestabilitě zajistit hasiči pomocí jeřábu a automobilového žebříku. Až poté mohlo být nabourané auto odtaženo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám