Hlavní obsah

Střet luxusních aut v Praze: BMW zdemolované, audi na poli

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Srážku luxusních aut BMW a Audi vyšetřují od pátečního rána pražští policisté. Oba zraněné řidiče museli z vozů vyprostit hasiči. Škoda dosud vyčíslena nebyla.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda luxusních aut v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve Veselské ulici v Letňanech krátce po půl deváté ráno. Podle informací z místa se řidič BMW chtěl pravděpodobně otočit na dvojité čáře a přitom do něj narazil řidič audi.

„Oba řidiče museli vyprostit hasiči. Míru zavinění jednotlivých řidičů zatím neznáme,“ řekla mluvčí policie Iveta Martínková.

Dechová zkouška u řidiče audi neprokázala alkohol. U šoféra BMW zkoušku policisté nemohli provést kvůli rozsahu jeho zranění.

Foto: Novinky

Havarované BMW v pražských Letňanech

„Asi 60letý muž utrpěl vážné poranění hlavy a po akutním ošetření byl převezen do nemocnice na Vinohradech. Druhý 30letý muž byl po ošetření se zhmožděninami převezen do střešovické nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Foto: Novinky

Audi skončila na poli

Za čelním sklem audi byl znak policejního sdružení IPA, které je mezinárodní organizací současných a bývalých policistů. Řidič BMW měl v autě ukrajinský policejní odznak. Zda mají řidiči něco společného s policií, není zatím jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám