Hlavní obsah

Cestu tam zvládl, zpět už se nedostal. Sběrač elektroodpadu uvízl v kontejneru

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Oznámení, že v kontejneru na elektroodpad je dítě a vyhazuje ven věci, odstartovalo ve čtvrtek dopoledne výjezd hlídky strážníků v Břeclavi. Na místě zjistili, že v kontejneru je muž a nemůže se dostat ven.

Foto: Městská policie Břeclav

Hasiči vysvobozují uvězněného sběrače elektroodpadu

Článek

Snaha získat elektroodpad přiměla devětatřicetiletého muže vlézt do kontejneru. Cestu dovnitř ještě zvládl, ven už se ale nedostal.

„Muž byl v plechové nádobě doslova uvězněn, museli strážníci na místo přivolat hasiče. S jejich pomocí se šokovaný devětatřicetiletý muž dostal opět ven na denní světlo,“ uvedl mluvčí břeclavských strážníků Zdeněk Novák.

Podle mluvčího patří sice čtvrteční událost mezi výjimečné, nejedná se ale o první podobný případ. Předchozí podobná situace, byla ještě kurióznější.

„Hlídka tehdy nalezla muže, který byl vrchní částí svého těla uvězněn ve sběrné nádobě. Potupa byla korunována tím, že někdo jiný mu ve stavu jeho dočasné nemohoucnosti svlékl kalhoty i se spodním prádlem,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám