Hlavní obsah

Malotraktor na kolejích nechali mladíci, kteří s ním ujížděli od krádeže

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policii se podařilo zjistit, kdo zanechal na kolejích mezi Vratimovem a Paskovem na Ostravsku malotraktor, do kterého poté narazil v úterý rozjetý osobní vlak. Zanechali ho tam mladí zloději, kteří chvíli předtím vykradli garáž.

Foto: Policie ČR

Zbytek traktoru po nehodě

Článek

O objasnění případu v pátek informovala mluvčí policie Gabriela Holčáková. Během vyšetřování vyšlo najevo, že jde o devatenáctiletého zloděje, kterému vozidlo před nehodou uvízlo na kolejích a nedokázal ho před blížícím se vlakem odstranit. Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo.

Policie zjistila, že muž krátce před nehodou spolu s šestnáctiletým kamarádem vykradl nedalekou garáž, odkud odcizil věci za několik tisíc korun. S odcizenými věcmi pak z místa odjeli malotraktorem. Obviněný mladík policistům vypověděl, že stroj při přejezdu kolejí uvízl a nepodařilo se ho před příjezdem vlaku vyprostit.

Když mladíci slyšeli blížící se vlak, z místa utekli. Případ je kvalifikován jako krádež a obecné ohrožení z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám