Hlavní obsah

Kola traktoru slisovala na Havlíčkobrodsku peugeot

Novinky, kre
Havlíčkův Brod

Osmačtyřicetiletý řidič traktoru nezvládl zatáčku na Havlíčkobrodsku a předním kolem přejel osobní auto, které jelo v opačném směru. V něm seděla třiadvacetiletá žena, která díky své rychlé reakci vyvázla jen s lehkým zraněním. Protože nebyla připoutaná, stačila přelézt na sedadlo spolujezdce.

Foto: Policie ČR

Traktor auto doslova slisoval.

Článek

Na první pohled hrozivě vypadající nehoda se stala v úterý po poledni v obci Jiříkov. „Řidič traktoru John Deere s nákladním přívěsem projížděl po silnici ve směru na obec Proseč. Při průjezdu ze svého pohledu pravotočivou zatáčkou nejel při pravém okraji vozovky. V danou chvíli v protisměru přijíždělo osobní vozidlo Peugeot 306,“ popsala mluvčí krajské policie Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidič traktoru se sice snažil intenzivně brzdit, ale srážce nezabránil a traktor levým předním kolem protijedoucí auto přejel a spolu s dalším kolem zcela zdeformoval. „Řidička osobního vozidla, která cestovala ve vozidle sama, na vzniklou situaci zareagovala velice duchapřítomně a stihla si přesednout na místo spolujedoucího a poté z vozidla vystoupit,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Žena byla jen s lehkým zraněním převezena záchranáři do nemocnice v Havlíčkově Brodě.

„Alkohol byl u řidiče a řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Řidička vozidla nebyla během jízdy připoutána bezpečnostním pásem,“ uzavřela mluvčí.

Foto: Marek Kulhavý, Novinky

Kola traktoru slisovala na Havlíčkobrodsku peugeot

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám