Hlavní obsah

Řidič v Liberci hrozil chodci pistolí, když ho upozornil, že vjel do zákazu

Právo, sve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Střelnou zbraní hrozil v neděli večer řidič Škody Superb muži, který ho rozpažením rukou upozornil na to, že vjel v Liberci do zákazu vjezdu. Identitu agresivního mladíka policie zjistila velmi snadno, jelikož mu při vyhrožování vypadla na zem peněženka s doklady.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič vjel do zákazu vjezdu. Muž venčící psa reagoval na vjezd do míst, kde je to dopravním značením zakázáno, roztažením rukou,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková a popsala naprosto neadekvátní reakci mladíka.

„Řidič superbu zastavil, pootevřel dveře a na muže namířil krátkou střelnou zbraň s otázkou, zda má nějaký problém. Poté, co mu muž z obavy o svůj život sdělil, že ne, mladík zabouchl dveře a odjel,“ uvedla Suchánková.

Drsňák si ale při hrozbě zbraní nevšiml, že mu z otevřených dveří vypadla na zem peněženka. Díky dokladům v peněžence policisté zjistili, že jde o devatenáctiletého ukrajinského mladíka.

Ten je důvodně podezřelý z trestného činu nebezpečného vyhrožování, za což mu hrozí až roční trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám