Hlavní obsah

Policisté dopadli dealera, který dodával pervitin i za sexuální služby

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté dopadli osmatřicetiletého dealera, který prodával pervitin prakticky po celém území hlavního města. Podle informací Novinek však za drogy nebral pouze peníze, spokojil se i se sexuálními službami.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení osmatřicetiletého dealeraVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté dealera zatkli po několika týdenním prošetřování už v únoru, informace o případu přinesli ovšem až v úterý.

„Detektivové zjistili, že zadrženého zásobovala jednačtyřicetiletá žena pervitinem. Ten ho následně přeprodával v poměrně hojné míře koncovým zákazníkům,“ informoval pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Muž drogy prodával především v Praze 6, kde také bydlel. Distribuovat drogy se však vydával i na Hlavní nádraží. „Nemůžeme říct, že by na tomto místě obchodoval v pravém slova smyslu, tedy že by si za dodané zboží nechal vždy zaplatit penězi. Mnohdy mu byla dostatečnou odměnou za poskytnutou drogu blíže nespecifikovaná chvíle rozkoše,“ uvedl Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek je zadržený osmatřicetiletý dealer homosexuál, který se výměnou za dodání drog spokojil se sexem s jinými muži.

Dodal přes půl kilogramu

„To ale nebyly jediné způsoby, jak drogu distribuoval. Dalším dodavatelským kanálem byla jeho profese, tedy provozování taxislužby. Ochotně totiž fungoval i na zavolání. V tu chvíli dovážel pervitin zákazníkům na konkrétní adresy téměř po celé Praze,“ doplnil Hulan.

Kriminalisté do současnosti zdokumentovali více jak stovku prodejů, kterou muž uskutečnil. Mezi zákazníky dodal více než půl kilogramu pervitinu, za desítky tisíc korun.

Muži i ženě, která drogy dodávala, hrozí za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy až desetileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám