Hlavní obsah

Mladý řidič ve Znojmě nezabrzdil dodávku, ta smetla vše, co jí přišlo do cesty

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Mladý řidič ze Znojemska zřejmě netušil, co vše způsobí tím, že jednoduše vystoupí ze svého zaparkovaného Fordu Transit a odejde domů. Bohužel pro něj, zřejmě zapomněl zabrzdit a dodávka mu ujela.

Foto: Policie ČR

Následky nehody

Článek

„K samovolnému rozjetí vozidla došlo v pondělí o půl druhé odpoledne ve Znojmě. Pětadvacetiletý řidič asi před vystoupením z auta řádně nezabrzdil,“ uvedla ve středu policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Foto: Policie ČR

Transit se zastavil o sloup veřejného osvětlení

Transit se po jeho odchodu na svažující se komunikaci samovolně rozjel. Poté, co se rozjel, vyvrátil a přelomil dopravní značku, narazil do opodál stojícího renaultu, kterého ještě odhodil na fabii stojící před ním. Dodávka se nakonec zastavila až o sloup veřejného osvětlení.

Foto: Policie ČR

Z nehody vyvázl nejhůře šedý renault.

„Naštěstí se vše obešlo bez zranění osob. Vznikla jen hmotná škoda a ta je předběžně vyčíslena na sto padesát tisíc korun. Přesná příčina a míra zavinění této dopravní nehody je předmětem dalšího šetření,“ popsala mluvčí s tím, že dechová zkouška byla u řidiče negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám