Hlavní obsah

Noční bitka v autobuse MHD v Praze: Útočník s nožem je na útěku

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bitku v autobusu městské hromadné dopravy řešili v noci na středu pražští policisté. Do rvačky se postupně zapojili čtyři lidé, z nichž poslední zaútočil nožem a pak utekl. Policisté znají jeho totožnost a pátrají po něm.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v autobuse na KrejcárkuVideo: Novinky

 
Článek

Příběh se začal odvíjet krátce po 23. hodině v autobusu číslo 136 jedoucím na Jižní Město. Nastoupili do něj dva muži ve věku 20 a 27 let, kteří se již hádali. Mezi zastávkami Skloněná a Odlehlá se začali prát.

Pětatřicetiletý cestující se je snažil uklidnit a odtrhnout. Incident poté vygradoval na zastávce Krejcárek, kde chtěl přistoupit čtyřicetiletý muž. Do rvačky se zapojil a jednoho z účastníků pořezal na ruce, poté utekl.

„Tři zbývající zůstali na místě a záchranáři je převezli na ošetření do nemocnice. Po muži, který měl nůž, pátráme, víme, o koho jde,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Autobus poničen při incidentu nebyl. Na místo dorazil také policejní psovod, který pátral jak po 40letém muži, tak po noži. Incident policisté zatím prověřují jako trestný čin výtržnictví, právní kvalifikace se ale může změnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám