Hlavní obsah

Na D1 se srazila dvě auta, policie hledá svědky, kteří viděli žlutý vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve směru na Prahu havarovala v pondělí odpoledne na D1 u Mnichovic dvě osobní vozidla. Při havárii lehce zranili dva lidé. Svědci tvrdí, že nehody se účastnil ještě nákladní vůz, který z místa ujel. Na dálnici se tvořily několikakilometrové kolony. Informovala o tom mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Místo nehody

Článek

Nehoda se stala na 21. kilometru D1 poblíž nájezdu na dálnici od Benešova. Průjezdný byl pouze odstavný pruh.

„K nehodě mělo dojít krátce poté, co dvaapadesátiletá řidička stříbrného vozu Honda Civic najela na dálnici. V jedné chvíli ucítila zadní náraz, který mělo způsobit jakési neznámé, patrně nákladní vozidlo. Následkem toho se dostala do smyku a narazila do středových svodidel. V okamžiku, kdy se její vůz obrátil do protisměru a zůstal stát v levém jízdním pruhu, střetl se s právě přijíždějícím bílým Fordem Fiesta, který řídil šestapadesátiletý muž. On i řidička utrpěli lehké zranění a skončili v nemocnici,” uvedla mluvčí benešovské policie Eva Stulíková.

Doplnila, že je možné, že u nehody bylo právě auto žluté barvy, které z místa ujelo. Policie proto prosí případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění události, aby se obrátili na linku 158. Nehoda se stala na 21. kilometru D1 ve směru na Prahu zhruba v 16:55.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám