Hlavní obsah

Senior při odbočování přehlédl motorku, řidič zemřel

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Tragická dopravní nehoda se stala v neděli před polednem v Karviné. Sedmasedmdesátiletý řidič osobního auta při odbočování vlevo zřejmě přehlédl motorku, která ho předjížděla. Osmadvacetiletý motorkář při střetu zahynul, jeho dvacetiletý spolujezdec je vážně zraněn. V nemocnici skončil i řidič.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na ulici Frýdecká, po které jela za sebou dvě osobní auta. „Řidič osobního vozidla Ford Focus chtěl odbočit vlevo na místní komunikaci a motorkář ve stejném okamžiku chtěl auto předjet. Došlo ke střetu. Jde o prvotní informaci pravděpodobného průběhu kolize, kterou potvrdí, či vyvrátí samotné vyšetřování,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

„Mladík na motocyklu utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem, a zemřel. Jeho spolujezdec byl letecky transportován do ostravské nemocnice. Řidič osobního vozidla byl převezen do třinecké nemocnice,“ dodala mluvčí. Dechová zkouška u řidiče osobního auta byla negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám