Hlavní obsah

Holohlavý muž ujíždí od pump bez placení, čerpadlářku málem porazil

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Po muži, který na Novojičínsku v i v dalších okolních okresech ujíždí od čerpacích stanic bez zaplacení, pátrá policie. Díky kamerám se podařilo získat jeho fotografie a policie nyní věří, že s pomocí veřejnosti skončí muž v policejní cele stejně jako jiný zloděj, kterého se podařilo dopadnout nedávno a jenž více než sedmdesátkrát ujel bez zaplacení.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič natankoval a málem srazil prodavačkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Tentokrát policie pátrá po vyholeném muži, který jezdí ve vozidle Opel Vectra temně fialové barvy. „U téměř desítky zjištěných případů zjistili shodné vozidlo, popis muže a způsob provedení. Vždy s naprostým klidem přijel na benzínovou čerpací stanici. Natankoval buď do nádrže vozidla, či do kanystrů v kufru auta pohonné hmoty a bez placení odjel,“ popsal způsob jednání pachatele mluvčí policie Petr Gřes.

Foto: Policie ČR

Muž ujíždí od benzínek bez placení

V jednom případě dokonce řidič najel na obsluhu prodejny, která se jej snažila zastavit. „Registrační značky používá kradené z jiných automobilů. Doposud jsme zmapovali jeho pohyb v okrese Nového Jičína, Frýdku-Místku a Ostravy,“ dodal mluvčí.

Případní svědci nebo lidé, kteří muže na fotografii poznají, by měli podat své svědectví na bezplatné lince 158 nebo na obvodním oddělení policie na telefonním čísle 606 080 400.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám