Hlavní obsah

Řidič vjel ve velké rychlosti do protisměru, zabil sebe a spolujezdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Dva lidé zemřeli, tři byli těžce zraněni a jeden utrpěl lehké zranění při nedělní dopravní nehodě dvou osobních aut na Jihlavsku. Zranění skončili v nemocnicích v Jihlavě a v Brně.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřeli dva mladí muži

Článek

Nehoda se stala v neděli kolem 22.30 hod. na silnici II/639 mezi obcemi Batelov a Dolní Cerekev. Řidič vozidla Nissan Primera projížděl ve směru od Batelova k Dolní Cerekvi levotočivou zatáčku.

"Kvůli velké rychlosti vjel vpravo mimo komunikaci, kde dostal smyk a poté vyjel do protisměru, kde se srazil s projíždějícím vozem Škoda Octavia," uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Po střetu byla obě vozidla odhozena do příkopu. Třicetiletý řidič vozidla Nissan a jeho čtyřiadvacetiletý spolujezdec zemřeli. Dvě ženy na zadních sedadlech ve věku 20 a 23 let utrpěly těžká zranění.

Těžce zraněna byla i dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně z druhého vozu, jeho řidič byl zraněn lehce. Dechová zkouška u řidiče vozu Škoda Octavia skončila s negativním výsledkem.

Škoda na vozidlech byla odhadnuta na 215 tisíc korun. Okolnosti tragické dopravní nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám