Hlavní obsah

Cyklistu srazili u Blanska hned dva motorkáři

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Pořádnou porci smůly si vybral dvaapadesátiletý cyklista, který se v sobotu vydal na projížďku po silnici mezi Blanskem a Šebrovem. Narazili do něj totiž hned dva motorkáři. Nešťastný cyklista skončil s těžkým zraněním ve Fakultní nemocnici Brno.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Nejprve na mokré silnici nezvládl řízení mladý motocyklista a upadl na vozovku. Jeho stroj přejel do protisměru, kde narazil do projíždějícího cyklisty. Těsně za prvním motorkářem se řítil další, který nedodržel bezpečnou vzdálenost, při prudkém brzdění dostal smyk, přejel do protisměru a doslova dorazil už potlučeného cyklistu.

„Oba mladí motorkáři vyvázli bez zranění. Nehoda zůstává stále v šetření dopravních policistů. Na motocyklech a jízdním kole vznikla předběžná škoda za šedesát tisíc korun,“ prohlásila policejní mluvčí Alice Musilová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám