Hlavní obsah

Opilý násilník sedl na barel a ujížděl policistům po Vltavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Z obyčejného případu napadení servírky se ve čtvrtek v Českém Krumlově stala napínavá akce. Opilý násilník policistům hodinu ujížděl na vodáckém barelu po Vltavě, než ho vytáhli hasiči.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oznámení o napadení obsluhy u jedné z restaurací přijali policisté kolem deváté večer. Banální případ, k jakým vyjíždějí mnohokrát do roka, se ale změnil v kuriózní honičku, při které šlo minimálně o život dobrodruha.

„Po příjezdu na místo incidentu spatřili muže, který zřejmě inspirován scénou z jedné české komedie, zvolil před hlídkou jasný úprk. Vzhledem k tomu, že neměl moc na výběr kam utíkat, sáhl po barelu a než k němu hlídka došla, skočil do vody a dal se na plavbu,“ sdělila mluvčí policistů Lenka Holická.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Muži zákona si na pomoc přivolali hasiče, ale i tak jeho zběsilá jízda trvala asi hodinu, než ho dostali z vody. Přístroj, do kterého pak dýchl, ukázal téměř dvě promile alkoholu v dechu.

„Zda a jak k incidentu v restauraci došlo a další podstatné otázky, položí policisté třiatřicetiletému muži hned poté, co bude střízlivý,“ uzavřela Holická.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám