Hlavní obsah

Fanoušci CSKA Moskva zranili v Praze dva policisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dva policisté byli zraněni při nočních potyčkách mezi fanoušky CSKA Moskva a policejní hlídkou na pražských Vinohradech. Jeden z policistů skončil podle informací Novinek v bezvědomí, není však vážně zraněn. Zadrženo bylo 15 lidí.

Fanoušci CSKA Moskva zranili v Praze dva policistyVideo: Česká televize ČT24

 
Článek

Policie zasáhla krátce před jednou hodinou ranní na křižovatce Vinohradské a Italské ulice, když jeden ze skupiny asi 20 fanoušků začal před policisty hajlovat.

Foto: Policejnidenik.cz

Policie zadržela několik fotbalových útočníků

"Někteří ze zadržených jsou podezřelí z trestného činu útoku proti úřední osobě, někteří z trestného činu podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka," řekl mluvčí. Další jsou podezřelí z přestupku neuposlechnutí výzvy policie.

Zranění policisté byli ošetřeni v nemocnici. Jeden z nich zůstává v péči lékařů, řekl Daněk.

Foto: Policejnidenik.cz

Policie zadržela několik fotbalových útočníků

Moskevský tým v úterý podlehl nejprve plzeňským fotbalistům v Lize mistrů a ve středu hokejistům Lva Praha v Kontinentální lize. Po prohře v Plzni ztratil tým CSKA možnost zahrát si evropské poháry i na jaře, v hokejovém zápase v Moskvě porazil Lev Praha při své druhé sezóně v KHL slavný ruský klub vůbec poprvé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám