Hlavní obsah

Muž z Klatovska zneužil pětiletou dívku, nalákal ji k sobě na čokoládu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Soud v pátek poslal do vazby sedmačtyřicetiletého muže z Klatovska, kterého policisté obvinili ze sexuálního zneužití pětileté holčičky. Muž se ke všemu doznal, hrozí mu až osm let vězení. Podle informací Práva dívku osahával na přirození. Nechal toho, až když dívka začala plakat.

Článek

K činu došlo na ubytovně, kde obviněný muž bydlí stejně jako rodina poškozené dívky. Tu vlákal do svého pokoje pod záminkou, že má pro ni čokoládu.

„Částečně ji svlékl, hladil po těle a nakonec se pokusil strčit prst do jejího přirození. Když dívka začala vzlykat, tak ji pustil a nechal odejít,“ uvedl zdroj, který zná detaily z případu.

Dívka se pak svěřila matce, která zavolala policisty. Ti muže zadrželi a při dechové zkoušce mu naměřili okolo dvou promile alkoholu.

„Navrhli jsme vazbu z obavy, že by mohl na svobodě v trestné činnosti pokračovat,“ uvedla šéfka klatovského státního zastupitelství Jiřina Vítovcová. „Návrh žalobkyně jsem akceptoval,“ řekl Právu soudce Jan Kasal.

Jak Právo zjistilo, obviněný muž žil v obci více než třicet let. „Je to takovej lempl, nebo spíš bambula. Nikdy pořádně nepracoval. Co ho znám, tak je živ jen ze sociálních dávek. Vlastní rodinu nemá, bydlel s matkou, dokud nezemřela,“ prohlásil starosta s tím, že v obci s ním žádné velké problémy nebyly. „Dokud žila jeho matka, tak ho ještě dokázala jakžtakž ukočírovat. Teď je z něho opilec,“ uzavřel starosta.

Reklama

Výběr článků

Načítám