Hlavní obsah

Rozvodové tahanice na Třebíčsku skončily palbou ze samopalu, muž zabil ženu i sebe

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč
Aktualizováno

Policie vyšetřuje úmrtí dvou osob v obci Slavíkovice na Třebíčsku. Podle informací Práva tam zastřelil muž svou manželku a poté spáchal sebevraždu.

Foto: Jan Kočvara, Mapy.cz

Ve Slavíkovicích na Třebíčsku zahynuli po střelbě dva lidé.

Článek

"Mohu potvrdit, že prověřujeme úmrtí dvou osob v obci Slavíkovice. Střílelo se tam," řekla policejní mluvčí Dana Čírtková bez bližších podrobností.

Podle zdroje Práva se tragédie stala před šestou hodinou ráno. "Událost byla nahlášena náhodným svědkem na linku 112. K opakované střelbě došlo na volném prostranství u vsi poblíž lesíku," uvedl zdroj.

Jednatřicetiletá žena byla se svým o dva roky starším manželem v rozvodovém řízení a jejich hádky se zřejmě stupňovaly. Ta poslední se odehrála nejspíš bezprostředně před tragickou událostí. Žena po ní odešla z domu, zřejmě na autobus.

Muž ji podle dostupných informací doběhl a výstřelem ze samopalu svou ženu zastřelil. Poté zbraň obrátil proti sobě. Samopal i vystřelené nábojnice se našly na místě činu.

Po manželích zůstaly malé děti, o které se postarali prarodiče, na místo byl rovněž povolán specialista na řešení krizových situací.

Policie svolala na 14:30 briefing, na kterém bude o případu blíže informovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám