Hlavní obsah

Opilec blokoval několik vlaků, výpravčí musela zavolat policii

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studénka

O velké pozdvižení se v úterý večer postaral třiadvacetiletý opilec, který se na železničním nádraží ve Studénce na Novojičínsku postupně snažil nastoupit do několika vlaků. Vzhledem k jeho stavu se mu to ale nedařilo. Není se ani čemu divit, protože do vlaků nenastupoval z perónu, ale vždy se o to snažil z kolejiště z druhé strany.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informoval ve středu mluvčí novojičínské policie Petr Gřes. „Muž se snažil opakovaně nastoupit do několika vlaků. Nenastupoval ale z nástupiště, ale vždy z kolejiště, a to i přes důrazné upozornění zaměstnankyně dráhy,“ řekl Gřes.

Na ženu byl údajně velmi vulgární. Protože ani přes opakované výzvy nechtěl svého jednání zanechat, po patnácti minutách byli na místo přivoláni policisté.

„Opilého mladíka, který ohrožoval železniční dopravu, převezli policisté na záchytku. V krvi měl více než dvě promile alkoholu,“ dodal policejní mluvčí. Jednání mladíka bude podle mluvčího kvalifikováno jako přestupek proti veřejnému pořádku.

Reklama

Výběr článků

Načítám