Hlavní obsah

Muž na Přerovsku s hrůzou sledoval, jak mu buldozer drtí nohu

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Chvíle hrůzy a pak velké bolesti zažil v pondělí odpoledne v pískovně v obci Malhotice poblíž Hranic na Přerovsku šestapadesátiletý pracovník. Buldozer mu přejel pravou nohu. Muž skončil v nemocnici.

Článek

„Muž čistil korbu nákladního vozidla a náhle ucítil bolest v pravé noze. Když se ohlédl, zjistil, že na něj najíždí buldozer, který řídil sedmašedesátiletý muž. Přejetí končetiny se již nedalo zabránit,“ řekla Právu v úterý přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policejní hlídka podle ní provedla u obou mužů dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Zraněný byl sanitkou převezen do hranické nemocnice. „Podle lékařské zprávy utrpěl vážná zranění, léčit se bude několik měsíců,“ uvedla mluvčí.

„Policisté prověřují, zda nebyl spáchán přečin těžkého ublížení na zdraví,“ dodala Zajícová. Pokud by byl buldozerista uznán vinným, hrozily by mu až čtyři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám