Hlavní obsah

Řidič nezvládl smyk, boční náraz do nákladního auta nepřežil

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala v noci na středu na Bruntálsku. Mladý řidič dostal smyk v zatáčce a neovladatelný vůz narazil do protijedoucího nákladního auta. Utrpěl těžká zranění, kterým podlehl.

Článek

Nehoda se stala po půl čtvrté ráno mezi Miloticemi nad Opavou a Horním Benešovem. Dvaatřicetiletý řidič Škody Forman projížděl zatáčkou a dostal smyk. Ten se mu nepodařilo vyrovnat a vyjel do protisměru.

„Tam se bočně střetl s nákladním vozidlem Liaz, který řídil o rok starší muž. Řidič osobního vozu byl těžce zraněný, i přes veškerou poskytnutou pomoc zemřel,“ řekla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Přesnou příčinu smrti a možné ovlivnění návykovými látkami určí až soudní pitva, kterou policisté nařídili. U řidiče nákladního vozu provedli policisté dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem.

"Hasiči asistovali týmu rychlé záchranné služby při oživování řidiče formana, zabezpečili havarovaná vozidla před požárem, kdy se zaměřili na zařízení LPG ve formanu," doplnil mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám