Hlavní obsah

Na místě zločinu v Přerově chybí oběti, zůstaly jen krvavé stopy

Právo, Bedřich Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov
Aktualizováno

Pravděpodobně dvojnásobnou vraždu starší manželské dvojice vyšetřují od noci na pondělí policisté ve vilové čtvrti na okraji Přerova. Přestože možného pachatele již zadrželi, pátrání po tělech obětí zločinu bylo zatím bezúspěšné.

Foto: Bedřich Novotný, Právo

Policisté při vyšetřování případu.

Článek

"Kriminalisté během dne zadrželi podezřelou osobu. Nalezeno bylo také odstavené motorové vozidlo s krvavými stopami," řekla Právu v pondělí odpoledne olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová. Další podrobnosti k záhadné tragédii ale nesdělila. Na případu policisté podle ní nadále intenzívně pracují.

Vyšetřování se rozběhlo v noci z neděle na pondělí po oznámení rodinných příslušníků manželského páru, že postrádají své příbuzné. Na základě toho provedli policisté prohlídku v jednom z pečlivě udržovaných rodinných domů v ulici U Žebračky, kde nalezli známky krvavého dramatu. Uvnitř prázdného domu objevili jen tratoliště krve, mrtvá těla zmizela neznámo kam. Ve snaze nalézt oběti vraždy pročesával v pondělí pátrací tým bezúspěšně celé okolí včetně blízkého parku.

"Co vím, tak se ten pán před časem vrátil z Ameriky, kde pobýval několik roků. Mezitím se mu rozpadlo druhé manželství, a pak našel si novou přítelkyni. S ní opravoval dům," uvedla obyvatelka sousedního paneláku.

Podle informací Práva majitele domu už loni napadl jeho dvaatřicetiletý syn ocelovými nůžkami na plech. Starší muž tehdy skončil v nemocnici a z následků napadení se léčil asi půl roku. Jeho syn byl obviněný z těžkého ublížení na zdraví. Jestli je nyní podezřelý i z vraždy, policie odmítla potvrdit.

Reklama

Výběr článků

Načítám