Hlavní obsah

Při nehodě na Lounsku zemřelo dítě

Právo, sve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny
Aktualizováno

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli ráno o půl deváté na silnici I/7 u Postoloprt na Lounsku. Srážka tří osobních aut poblíž benzínové čerpací stanice Machač ve směru z Loun na Chomutov si vyžádala jeden lidský život, jedno těžké a jedno lehké zranění. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby.

Článek

Podle policie řidič Škody Octavie zatím z dosud neznámých příčin vjel do protisměru a naboural do protijedoucího vozidla Ford Focus a do dalšího vozidla značky Octavia.

Ve vozidle škoda, které vjelo do protisměru, byl těžce zraněný řidič a mrtvé dítě mladší 15 let. Řidička Fordu Focus utrpěla lehčí zranění,“ informovala mluvčí severočeské policie Alena Bartošová s tím, že policie již zahájila úkony pro trestní stíhání řidiče octavie, který byl s těžkým zraněním letecky transportován do ústecké nemocnice. "Je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti," dodala mluvčí.

Z důvodu policejního vyšetřování byla komunikace v místě nehody uzavřena až do 13 hodiny. Policie bude zjišťovat, zda měla dívka v octavii připnuté bezpečnostní pásy. K případu si také vyžádala posudek soudního znalce, který se vyjádří k technickému stavu havarovaného vozidla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám