Hlavní obsah

Dívka přišla na houpačce v Brně o prsty

– Brno
Novinky, Petr Nový

Nešťastně skončila o víkendu návštěva osmileté dívky na jednom hřišti v brněnských Bohunicích. Při hře se jí totiž dostala levá ruka do kladky dětské lanovky, která jí vážně poranila prsty.

Článek

Strážníkům oznámil v sobotu odpoledne případ 20letý muž. Strážníci ve Švermově ulici našli u obchodního centra osmiletou dívku. „Měla zraněnou levou ruku, a to prsteníček a prostředníček, přičemž oba prsty byly z větší části odděleny od zbytku ruky,“ řekla mluvčí brněnské městské policie Denisa Kapitančíková.

Poranění si dívka měla způsobit na hřišti v Okrouhlé ulici na dětské lanovce. „Při hře se jí dostala ruka do kladky. Z té jí údajně vyprostil neznámý občan, který ji pak dovedl na Švermovu ulici,“ doplnila Kapitančíková.

Tam ji potkali dva mladí muži, kteří přivolali strážníky i sanitu záchranky. Kamarádi dívky měli před příjezdem hlídky strážníků z místa utéct. „Sanita záchranky převezla dívenku na plastickou chirurgii. Další šetření případu si převzali republikoví policisté,“ uzavřela Kapitančíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám