Hlavní obsah

Bytová družstva a SVJ mohou ročně uspořit za energie statisíce

Komerční článekLadislav Krempa

Tak jako samostatné domácnosti, tak i bytová družstva (BD) a společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ) mají na liberalizovaném trhu s energiemi možnost se změnou dodavatele ušetřit ročně až statisíce korun. Někteří dodavatelé pro ně připravili speciální nabídky šité na míru.

Článek

Ušetřit se dají statisíce

Uspořit za energie může téměř každé družstvo nebo společenství. To, jestli to budou tisíce, desetitisíce nebo statisíce, závisí především na dvou věcech – na skutečné spotřebě a na výběru toho správného dodavatele. Při rozhodování, kterého dodavatele zvolíte, byste však měli brát v úvahu kromě ceny i další podmínky smlouvy, jako jsou aktivační poplatky, délka výpovědní lhůty, ale zejména individuální přístup dodavatele k vám samotným.

Společnost X Energie s.r.o., dodavatel elektrické energie a zemního plynu především maloodběratelům z řad domácností, připravila pro BD a SVJ v České republice zcela unikátní nabídku na hotovostní bonus při změně dodavatele elektrické energie a/nebo zemního plynu.

800 Kč v hotovosti

Nikde jinde nezískáte 800 Kč + DPH v hotovosti za každé odběrné místo (elektřina a/nebo plyn) převedené k této společnosti. Tyto peníze můžete použít libovolně (např. revitalizace objektu, údržba, atd.). Samozřejmostí je záruka nižší ceny (silová elektřina a komodita plyn) oproti dominantnímu dodavateli na příslušném distribučním území po dobu trvání smlouvy. Jako pozornost navíc vám X Energie dá nejvyšší produktovou řadu Superior zcela ZDARMA. Tato produktová řada vám zajistí nejpohodlnější péči nad rámec standardů běžného zákaznického vztahu (např. bezplatné změny smlouvy, ruční zaúčtování, elektronická nebo tištěná fakturace).

Změna dodavatele je jednoduchá a bez rizika

Tak jako u domácností, tak i v případě BD a SVJ je změna dodavatele elektrické energie a zemního plynu velmi jednoduchá. Stačí podepsat smlouvu o poskytování služeb a plnou moc, vše ostatní vyřídí nový dodavatel za vás. Zpravidla za 3-4  měsíce tak začnete s novým dodavatelem šetřit peníze. Pro více informací navštivte www.xenergie.cz.

Výběr článků

Načítám