Hlavní obsah

Prince je sexuálně nejpřitažlivější vegetarián na světě

– NEW YORK

Sexuálně nejpřitažlivějším vegetariánem na světě se stal americký zpěvák Prince. O titul se dělí s pětadvacetiletou herečkou Kristen Bellovou známou ze seriálu Veronica Mars. K tomuto titulu jim dopomohl průzkum, který každoročně provádí organizace PETA bojující za etické chování ke zvířatům.

Článek

Sedmačtyřicetiletý funkový král, který je přísný vegan, tedy nepozře nic, co pochází ze zvířat, svůj soucit s utrpením zvířat vnáší i do své tvorby. Jeho poslední album 3121 provázejí kritické poznámky týkající se zákulisí vlnařského průmyslu. Album ukončil citátem z Mahátmy Gándhího, který řekl, že podle jeho názoru není život jehněte o nic méně cenný než život člověka.

Kristen Bellová se zase novinářům svěřila, že nikdy nedělala rozdíl mezi zvířaty, které hladila, třeba psy a kočkami, a těmi, která se mohla ocitnout na talíři. "Maso mi vlastně nikdy nechutnalo. Vždycky jsem zbožňovala růžičkovou kapustu," cituje herečku agentura WENN.

Ankety PETA o sexuálně nejpřitažlivějšího vegetariána či vegetariánku se zúčastnilo 40 000 lidí z celého světa. O titul se ucházeli například herečka Natalie Portmanová či Nicollette Sheridanová a jejich herecký kolega Joaquin Phoenix.

Reklama

Související články

Prince: malý ďáblík zase řádí

Je malý, divný, vyšinutý a přesto ho musíte milovat. Po pauze, kdy se podepisoval pouze grafickým znakem, se už nějaký čas opět jmenuje Prince a vydává další...

Velvet Revolver: punk-rockeři poslouchají Prince

Pozoruhodné informace vypouštějí do éteru bývalí rockeři z Guns´n Roses nyní hrající pod značkou Velvet Revolver. Po přímočaré rockové desce Contraband hodlají...

Výběr článků

Načítám