Hlavní obsah

Letadlo katarských aerolinek muselo neplánovaně přistát kvůli žárlivé scéně na palubě

Novinky, tcs

Nejmenovaná íránská žena podezírala svého manžela z nevěry už dlouho. Rozhodující důkaz však získala ke smůle své i ostatních pasažérů až na palubě letadla společnosti Qatar Airways mířícího z katarského Dauhá na indonésky ostrov Bali. Během letu se rozběsněnou ženu nepodařilo uklidnit a posádka tak raději zvolila přistání v indickém městě Čennaí. Tam Íránku i s její rodinou vysadilo.

Foto: Profimedia.cz

Za neplánovaným přistáním stála žárlivá scéna jedné z pasažérek (ilustrační foto).

Článek

Incident, o kterém informoval server Hindustan Times, se odehrál v neděli ráno na palubě letu číslo QR-962. Žena cestující na Bali se svým manželem a dítětem využila deseti hodin dlouhého letu. Počkala, dokud manžel neusnul, a pak si vzala jeho mobil. Muž ho sice měl zamknutý, ale ani čtečka otisku prstů nebyla pro podezíravou ženu žádný problém.

Prostě uchopila manželovu ruku a jemně, aby se nevzbudil, přiložila jeho prst na čtečku. V telefonu pak získala důkazy o nevěře, kterou do té doby jen tušila. Nejprve si dala několik drinků na uklidnění, to však evidentně příliš nezabralo. Naopak, rozhořčená žena se do svého nevěrného chotě pustila se vší vervou a začala ho bít.

Palubnímu personálu se i přes veškerou možnou snahu nepovedlo rozzuřenou ženu uklidnit. Posádka nakonec dospěla k rozhodnutí, že rodina musí letadlo opustit. Piloti proto přistáli v indickém Čennáí, kde celou rodinu vysadili. Protože neměli indická víza, strávili den na letišti v zadržovací místnosti.

Zaměstnanci letiště nechtěli pustit ženu na palubu jiného letadla, dokud nevystřízliví. Následně rodina odcestovala letadlem společnosti Batik Air do Kuala Lumpur. Mluvčí katarských aerolinek incident potvrdil, s ohledem na soukromí pasažéru však odmítl celou věc dále komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám