Hlavní obsah

Muž děsil lidi ve výtahu svým rozpůleným tělem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovský šok zažili nedávno nic netušící lidé, kteří nastoupili do výtahu k americkému kouzelníkovi Andy Grossovi. Ten se totiž před jejich zraky najednou jakoby nic rozpůlil, napsal server hudební stanice MTV.

BEZ KOMENTÁŘE: Rozpůlený kouzelník šokoval lidi ve výtahu

 
Článek

Pětačtyřicetiletý Američan, který sám sebe prezentuje jako kouzelníka, komedianta a břichomluvce, si tentokrát  pro svůj vtípek vybral místo s omezenou možností úniku. Nechal lidi nastoupit do přivolané zdviže, ve které stál ještě v celku. Pak se ale rozpůlil v pase. Reakce natočené  skrytou kamerou zveřejnil v půlce dubna.

Stejným kouskem se přitom Gross proslavil už v roce 2013. Tehdy lekal lidi venku v parku a na ulicích.

BEZ KOMENTÁŘE: Gross poprvé svůj kousek vyzkoušel před dvěma lety

Jak sám říká, tento zvláštní trik patří k těm nejstarším, které se v knihách pro iluzionisty popisují. „Pořád to ale funguje. Naučíte se jeden z mnoha způsobů a pak je to na každém umělci, aby přišel s novým nápadem. Vezmete zkrátka starý trik, přidáte tam něco nového a stane se z toho vaše vlastní číslo,“ citoval server mlive.

Reklama

Výběr článků

Načítám