Hlavní obsah

Putina uneslo UFO, myslí si ukrajinské děti

Spekulace o tom, že se ruský prezident Vladimir Putin už zhruba týden neobjevil na veřejnosti, uchopily ukrajinské děti kreativní formou. Vytvořily animaci, v níž se nad Kremlem v Moskvě objevili mimozemšťané a ruskou hlavu státu vtáhli do své vesmírné lodě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Animace, ve které ruského prezidenta unesli mimozemšťanéVideo: Reuters

 
Článek

V průběhu tohoto týdne se mluvilo o různých důvodech, které by mohly způsobit, že nebyl Vladimir Putin už týden spatřen na veřejnosti. Od teorií, které se týkaly jeho zdraví, až po spekulace o tom, že mu olympionička Alina Kabajevová porodila dceru. [celá zpráva]

Osobitý příběh vymyslely kyjevské děti, když ve své jednoduché animaci vymodelovaly UFO, které Putina odvezlo daleko do vesmíru. Dovětek na konci animace praví, že od té chvíle nastal na Zemi klid a mír.

Dílo vyprodukovalo studio KROK, které se specializuje na tvorbu kreslených videí a vede dětské dílny. Animace vznikla především jako dárek pro ukrajinské vojáky, kteří bojují s proruskými separatisty na východě Ukrajiny. Nakonec si však video získalo pozornost široké veřejnosti i médií.

Reklama

Výběr článků

Načítám