Hlavní obsah

Sázkař na vsi trefil neskutečný tiket a vyhrál přes osm miliónů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě týden radosti prožil sázkař z malé vsi na Jindřichohradecku, který minulý víkend trefil v rámci internetové sázky něco, o čem se takřka všem ostatním sázkařům může zdát celý život. Za vsazených 380 korun mu sázková kancelář Tipsport vyplatila přes osm miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Sázkaři fotbalový tiket pořádně zpříjemnil rok 2014

Článek

Sázkař si vsadil 380 korun na devět fotbalových zápasů. Ve všech případech sázel na totéž, tedy že padnou čtyři či více branek. Dopadlo to tak, jak si nemohl představovat snad ani v těch nejdivočejších snech. Vyhrál 8 103 475 Kč. Ale určitě to pro jeho nervy nebyla procházka růžovým sadem.

V sedmi případech padly přesně čtyři góly, ve dvou případech dokonce pět branek. Vypadá to jako úplná pohodovka. Jenže nebyla.

Foto: Tipsport

Vítězný tiket. Pro lepší čitelnost obrázek rozklikněte.

Občas to bylo s výhrou hodně na hraně, například v zápase 2. švýcarské ligy Chiasso-Biel Bienne byl ještě v 81. minutě stav jenom 0:1. Pak ale padly ještě tři branky. Na konečných 2:2 vyrovnávali domácí v nastavení v 94. minutě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám