Hlavní obsah

Modelka utratila milión, aby vypadala jako nafukovací panna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicetiletá Victoria Wild byla donedávna pohlednou blondýnou žijící v Provence, která si nemohla stěžovat na nepřízeň opačného pohlaví. Dnes se ale za ní na ulici otočí snad každý. Připomíná totiž chodící nafukovací pannu. A to díky několika plastickým operacím, které jí zaplatil její bohatý starší přítel.

BEZ KOMENTÁŘE: Modelka chce vypadat jako nafukovací panna

 
Článek

„Kdo by nechtěl, aby s ním zacházeli jako s barbínou?“ odpovídá otázkou rodačka z Lotyšska, když se jí ptají, proč se rozhodla pro bizarní vizáž. Na hrudi nosí obří prsa velikosti 32 G, implantáty má také ve rtech a podstoupila i další plastické operace.

„Vypadám tak sexy. Lidé na mě zírají na ulici, naprosto zbožňuji to, jak vyčnívám z davu,“ prohlásila třicetiletá Victoria, žijící se starším zámožným přítelem v Cannes.

Změnu vizáže zahájila plastikou poprsí, kterou jí udělali budapešťští chirurgové v roce 2011.

„Měla jsem naprosto normální dětství, žila jsem v malé vesničce na venkově. Byla jsem velmi hubená a blond a lidé mi říkali Barbie, ale nenáviděla jsem svá malá prsa, jedničky. Neměla jsem se ráda, nelíbilo se mi, jak vypadám. Měla jsem vnitřní komplex. V té době jsem nevěděla nic o plastických operacích, ale vždy jsem snila o tom, že budu připomínat sexy barbínu s obřími prsy a šíleně velkými rty. Moc se mi líbilo, jak vypadají nafukovací panny a jak jsou sexy. Jsou tak výrazné a smělé,“ svěřila Wildová v rozhovoru pro britský deník The Mirror.

Přítel ji podporoval

Ve dvaceti letech začala pracovat jako modelka a ihned začala šetřit na plastiky. V pětadvaceti potkala staršího muže Simona, který ji v jejím snu podporoval.

„Simon je úspěšný byznysmen a miluje sexbomby, umělou vizáž. Nabídl mi, že mi pomůže finančně s plastikami, a motivoval mě, abych dosáhla svého cíle. Teď se cítím šťastněji a sebevědoměji než kdykoli předtím. Simon zbožňuje mou vizáž nafukovací panny. Jsem teď sexbomba. Lidé na mě na ulici koukají a muži mě naprosto zbožňují. Simon je na mě hrdý, protože poutám pozornost. Také mám více exkluzívní práce díky své vizáži. Moc ráda bych se stala slavnou díky vizáži nafukovací panny,“ dodala Wildová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám