Hlavní obsah

Záhadné UFO zaskočilo i policii

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvláštní světla na obloze minulý týden vystrašila jednu ženu z Harrisburgu v Pensylvánii natolik, že zavolala policii. Muži zákona objekt viděli také, zatím se ale nepodařilo zjistit, o co se jednalo, uvedl server ABC News.

BEZ KOMENTÁŘE: UFO nad Pensylvánií zaskočilo i policisty

 
Článek

„Myslela jsem si, že je to letadlo, ale pak mi došlo, že se to nehýbe,“ popsala UFO Stephanie Wilkersonová, která minulé pondělí odpočívala večer na terase.

Američanka popadla svůj telefon a začala světla natáčet. Poté ještě zavolala souseda, aby se také podíval, a ona si tak mohla potvrdit, že ji nešálí zrak. Dvojice kontaktovala i policii, která na místo poslala strážníka.

„Očividně je viděl také a zavolal svým nadřízeným, aby přijeli a ověřili si to sami,“ řekl poručík Gary Seefeldt z místní policejní stanice. Policisté kontaktovali nedaleké letiště a také výcvikové centrum Národní gardy, nikde však ten večer nezaznamenali žádnou leteckou aktivitu. Zatím se tak neví, co to bylo.

Wilkersonová uvedla, že světla spatřila znova a pozorování hlásil i jiný její soused. „Teď už věřím v UFO,“ dodala žena.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Reklama

Výběr článků

Načítám