Hlavní obsah

Dívka dokonale zazpívala v soutěži, poděkovala jí i zpěvačka originálu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austrálie

Další talentová soutěž vynesla na světlo světa novou pěveckou hvězdu. Snad celá Austrálie v těchto dnech mluví o čtrnáctileté Rachael Thompsonové, která v neděli zazářila v show X-Factor se skladbou Please Don’t Say You Love Me. Za její výkon jí poděkovala dokonce i zpěvačka, která píseň původně nazpívala, uvedl server listu The Daily Mail.

Čtrnáctiletá Rachael Thompsonová svým výkonem všechny ohromila

 
Článek

Studentka Rachael vystoupila na pódium s kytarou, na kterou se sama doprovázela. Hned od prvních tónů bylo jasné, že se jedná o mimořádný talent. Dívka však sklidila obrovský úspěch nejen u publika a poroty, ale i u samotné interpretky písně Gabrielle Aplinové.

Jedenadvacetiletá britská zpěvačka zavolala o den později Rachael do vysílání v rádiu, kde byla soutěžící na rozhovoru, aby jí mohla vyjádřit své díky. Singl z loňského roku se totiž přes noc vyhoupl na první příčku tamní hitparády.

Píseň původně nazpívala Gabrielle Aplinová

„Jsem velmi, velmi nadšená, že s tebou mluvím. Myslím, že jsi úžasná,“ nešetřila chválou Aplinová. A chválou nešetřili ani porotci – vycházející pěveckou hvězdu poslali jednomyslně do dalšího kola.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám