Hlavní obsah

Ruští vojáci nazpívali hit z bondovky Skyfall, fanynkám se tají dech

Novinky, vps

Ruští vojáci ve filmech o Jamesi Bondovi na hlavního hrdinu spíše střílejí, než aby o něm zpívali, jako se tomu nedávno stalo v ranním vysílání petrohradské televize. Sedm členů armádního sboru tam předvedlo coververzi titulní písně poslední bondovky Skyfall, za kterou sklízejí chválu po celém světě.

Ruský armádní sbor nazpíval hit z bondovky Skyfall

 
Článek

Původní verzi písně Skyfall nazpívala britská zpěvačka a skladatelka Adele. Ke zveřejnění skladby 5. října 2012 v den, který je přezdívaný jako Den Jamese Bonda. Bylo to přesně 50 let od premiéry prvního filmu o Bondovi Dr. No.

Titulní song stejnojmenné bondovky získal na letošním udílení Oscarů cenu za nejlepší píseň. Jednalo se o první titulní skladbu ze série o agentovi 007, která toto ocenění získala.

Originál písně Skyfall v podání AdeleVideo: Eon Productions

Ruský sbor předvedl tuto píseň v ranním pořadu 5. kanálu ve své vlastní úpravě, kdy sólistu doprovázelo šest jeho kolegů. Moderátorka pořadu podle serveru The Daily Telegraph prohlásila, že ženskému osazenstvu se z působivého představení prudce rozbušila srdce.

Klip nasbíral necelý týden po zveřejnění přes 600 tisíc zhlédnutí. Povedenost nezvyklé coververze musí každý posoudit sám, píseň ale sklízí převážně kladné ohlasy.

Reklama

Výběr článků

Načítám