Hlavní obsah

Právě jste přežili leteckou nehodu, řekl pilot po přistání do korun stromů

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Texas

Neskutečné štěstí měl minulý víkend pilot, který se svým letounem havaroval v Texasu. Kvůli problémům s motorem přistál se svým strojem ve stromech. Jako zázrakem vyvázl zcela v pořádku. Ani po hrůzostrašném zážitku ho ale zřejmě neopustil humor. Do jedné z kamer, které celý incident natočily, pozdravil budoucí diváky a prohlásil: „Ahoj všichni, právě jste přežili leteckou nehodu,” uvedl server telegraph.co.uk.

Pilot přistál ve stromech, nic se mu nestalo Video: LiveLeak.com

 
Článek

Šestapadesátiletý pilot odstartoval 10. srpna se svým letadlem z ranveje v texaském Killeenu. Krátce po startu ale zjistil, že stroj má technické potíže. Podle záznamů z jednotlivých kamer na palubě to vypadá, že se letoun začal naklánět doprava a vrtule se přestávala otáčet.

Letadlo nakonec přistálo ve stromech, několik set metrů od letiště Skylark Airfield. Nehoda se obešla bez zranění. Jednou z prvních věcí, co pilot po nouzovém přistání udělal, byla kontrola kamery. Celou událost už prošetřuje federální letecký úřad.

Reklama

Výběr článků

Načítám