Hlavní obsah

Ženicha trefila do hlavy létající kamera

Novinky, zkr
USA

Mělo to být romantické předsvatební video s nevěstou a ženichem, místo toho se však natočeným materiálem baví celý svět. Kameraman v USA chtěl totiž natočit záběr na snoubence pomocí kvadrokoptéry, na které byla připevněna kamera. Jenže stroj omylem narazil do ženichovy hlavy, napsal server myfox8.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Kvadrokoptéra s kamerou narazila do ženicha

 
Článek

Nejmenovaný svatební fotograf natáčel začátkem srpna budoucí manžele dva dny před svatbou. Součástí videonahrávky měly být i záběry, pořízené kvadrokoptérou DJI Phantom s přimontovanou GoPro kamerou.

Dálkově ovládaný stroj vzlétl ze země několik metrů od snoubenců a pomalu jim měl proletět nad hlavami. Kameraman však podcenil čas, potřebný k tomu, aby se kvadrokoptéra vznesla do požadované výšky. A tak v letu narazila přímo do ženicha.

„Měl ránu na tváři a z boku na hlavě. Cítil jsem se strašně. Naštěstí se tomu nevěsta i ženich zasmáli a pak jsme dál pokračovali v natáčení. A na jejich žádost jsem dal video na internet,“ popsal kameraman.

Jak také uvedl, zmiňovaný záběr už měl jednou natočený, pro jistotu ho chtěl ale ještě jednou zopakovat. Budoucí manželé tak na natáčení asi hned tak nezapomenou.

Reklama

Výběr článků

Načítám