Hlavní obsah

Adoptivní syn potkal biologického otce, když žádali o stejnou práci

Sedmačtyřicetiletý Darren Wardle viděl svého biologického otce naposledy ve třech letech. Když chtěl pracovat jako převaděč školáků na přechodech pro chodce, netušil, kým je 62letý Paul Ferris, který se ucházel o stejné místo v jeho hrabství. Až poté, co začal pátrat po svém biologickém otci, začalo být jasné, že Ferris je mužem, jehož touží po letech potkat.

Foto: Profimedia.cz

Wardle i Ferris mají stejnou práci - převádějí školáky na přechodech. Ilustrační foto.

Článek

Oba se potkali při výběrovém řízení na stejnou pracovní pozici. Obecní úřad je zaměstnal jako převaděče školáků, kteří stojí u přechodů se značkou Stop a s reflexní vestou na sobě.

Wardle byl umístěn k adopci pár dní poté, co se narodil. Jeho rodičům, tedy otci Paulu Ferrisovi a jeho partnerce, totiž bylo patnáct let a nebyli schopni se o něj starat.

Po smrti svého adoptivního otce se 47letý Wardle rozhodl, že začne pátrat po svém biologickém otci. Brzy zjistil, že jím je jeho kolega.

„Když jsme se potkali, bylo to emocionálně velmi náročné a pak jsem ale zůstal jako přimražený, protože on mi řekl, že se uchází o stejné pracovní místo jako já,“ svěřil Darren Wardle britskému deníku Metro.

Reklama

Výběr článků

Načítám