Hlavní obsah

Dva blázni hráli hru na kuře. Kdo uhne dřív, oni nebo nákladní vlak?

Novinky, her

Američané tuto nebezpečnou hru nazývají game of chicken, neboli hra na kuře. Zpravidla se hraje s auty. Dva řidiči se rozjedou proti sobě v plné rychlosti, ten, kdo uhne jako první, je kuře - srab. Dva muži z Indie tuto hru ovšem posunuli na ještě nebezpečnější úroveň.

Vlak v Indii málem srazil dva mladíkyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Dva mladí Indové se rozhodli pro trošku adrenalinové zábavy. Našli si tedy nejbližší vlakový most, pod nímž protéká řeka, a šli na věc. Sedli si na most a v naprostém klidu si povídali a čekali na vlak.

Když se vlak blížil, začal varovně houkat, aby na sebe upozornil a mladíky donutil opustit kolejiště. Strojvedoucí nemohl tušit, že mladí Indové právě na vlak čekají a mají v plánu ho k sobě nechat dojet až na smrtelné minimum.

Během několika sekund byl vlak na mostě, mladíci již stáli v pozoru a čekali na moment, který je bude dělit mezi životem a smrtí. Naštěstí stihli skočit z mostu do řeky ve chvíli, kdy je od vlaku dělilo několik desítek centimetrů.

I přes svou pravděpodobně nepříliš vysokou inteligenci hloupý nápad na zvednutí adrenalinu přežili. Jak ale ukazuje video, které se na internetu objevilo před pár dny, uhnuli jako první - a „hru na kuře“ tedy prohráli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám