Hlavní obsah

Pes ukousl ženě nos, její manžel ho v odvetě pokousal

– Madrid (USA)
Novinky, jky

Chvíle hrůzy zažili manželé Caren a Laine Henryovi z vesnice Madrid v americkém státě Iowa. Na ženu zaútočil pes, způsobil jí několik tržných zranění a dokonce jí ukousl nos. Ženě nakonec pomohl její manžel, který psa v odvetě také pokousal, napsal deník The Des Moines Register.

Muž kousnul psa do čumáku

 
Článek

Skoro třicetikilový kříženec labradora utekl majiteli ze zahrady a zaútočil na manželský pár, který venčil svého bígla. Pes si vybral za cíl útoku ženu, kterou kousl do stehna a břicha. Následně ženu poškrábal v obličeji a zakousl se jí do nosu, který jí utrhl.

Když se do mely zapojil muž, vysloužil si kousanec na ruce, poté ale přešel do útoku. Zakousl se psovi do čumáku takovou silou, že zvíře přestalo útočit.

Ženu nyní čeká série plastických operací, během kterých se budou lékaři snažit obnovit její původní vzhled. Muž musel odejít na nemocenskou dovolenou, protože se mu rána na ruce zanítila.

Pes dopadl nejlépe. Podle místních zákonů mu nehrozí utracení. Pouze nesmí být po nějakou dobu na jednom místě s jinými zvířaty a musí být venčen na vodítku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám