Hlavní obsah

Třímetrový rypouš si v Brazílii vyšel na procházku do města

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Balneário Camboriú

Neobvyklého návštěvníka mělo o víkendu brazilské město Balneário Camboriú. Zatoulal se do něj odhadem třímetrový rypouš sloní, který v ulicích přímořského letoviska vzbudil pořádný rozruch. Musela kvůli němu být dokonce uzavřena hlavní ulice. Po dvou hodinách se vrátil zpět do Atlantského oceánu, informoval brazilský list Folha de Sao Paulo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Třímetrový rypouš vyrazil na procházku po městě Video: Reuters

 
Článek

Několik set kilogramů vážící zvíře se z oceánu vynořilo po páté hodině odpolední. Pozornost na sebe upoutalo už na pláži, kde si ho kolemjdoucí fotili a natáčeli. Po krátkém váhání se rypouš vydal do města a došel až na hlavní třídu Atlântica Avenue, kde způsobně použil přechod pro chodce.

Foto: David Ryneš, Yahoo Maps

Policisté ulici pro jistotu uzavřeli a drželi obyvatele města v bezpečné vzdálenosti od rypouše. Společně s hasiči ho po celou dobu polévali vodou a snažili se ho nasměrovat zpět k vodě. Povedlo se jim to po necelých dvou hodinách, kdy se zvíře vrátilo zpět do Atlantiku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám