Hlavní obsah

Nejzamračenější kočka na světě zabíjí pohledem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobně nejslavnější kočkou současnosti je devítiměsíční Mrzout (Grumpy Cat). I když si hraje nebo jinak skotačí, má neustále zamračený a naštvaný výraz, čímž si získala srdce miliónů lidí po celém světě. Její majitelé navíc na jejím úspěchu slušně vydělávají prodejem různých reklamních předmětů.

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka se svým neustále naštvaným výrazem

 
Článek

Kočka sice jmenuje Tardar Sauce, zkráceně Tard, ale po zveřejnění její první fotky v září loňského roku už jí málokdo řekne jinak než Mrzout. Od pohledu nabručená kočka je ale podle majitelky ve skutečnosti docela veselá a milující kočka.

„Tard má něco jako spodní předkus. Už po narození vypadala výjimečně, stejně jako její bratr,“ prozradila serveru news.com.au koččina majitelka Tabatha Bundesenová z arizonského města Morristown.

Vydělávají na tom

První fotku zamračené kočky nahrál na internet bratr její majitelky. Fotka se začala šířit raketovým tempem, zhlédnutí přibývala po desetitisících, ale zároveň se objevovaly narážky, že podoba kočky byla upravena v grafickém programu.

Její majitelé na to zareagovali zveřejněním několika videí, která definitivně potvrzovala, že koččin zamračený výraz je opravdový. Netrvalo to dlouho a z Mrzouta se stala senzace. Tvořiví fanoušci její fotky různě přetvářeli a parodovali a zhlédnutí videí se začala počítat na milióny.

Toho pochopitelně využili její podnikaví majitelé, kteří si teď slušně vylepšují rodinný rozpočet prodejem triček, hrníčků a dalších reklamních předmětů s fotkami jejich mračícího se mazlíčka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám