Hlavní obsah

Královna make-upu se dokáže změnit v téměř jakoukoliv filmovou postavu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střihoruký Edward, Joker z Batmana nebo děsivý upír. V to vše se dokáže svou šikovností změnit Angličanka Emma Picklesová. Lásku k make-upu v sobě objevila před několika lety a dnes je z ní dokonalá profesionálka, které z jejích video návodů plynou slušné příjmy. Videa však nezačala zveřejňovat kvůli slávě, ale z touhy překonat svou stydlivost, jak informoval Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Královna make-upu se dokáže změnit v téměř jakoukoliv filmovou postavu

 
Článek

Dnes 18letá Emma měla dlouho problémy s vystupováním na veřejnosti. Bála se mluvit před spolužáky, při oslovení učitelem studem zrudla a pro jistotu se vyhýbala společenským akcím. Postupem času se její fobie nadále zhoršovala. „Zpanikařila jsem i ve chvíli, kdy jsem měla zvednout telefon. Z domu jsem raději nevycházela bez pořádné vrstvy make-upu,“ řekla Emma.

Právě záliba v make-upu byla nakonec tím, co dívce pomohlo překonat její strach. Ze začátku tomu sice nic nenasvědčovalo, Emma nebyla v líčení podle svých slov zrovna šikovná, ale časem objevila nové techniky a výrazně se zlepšila. Nakonec sebrala odvahu a začala na internetu zveřejňovat vlastní videa, ve kterých mimo jiné předváděla i rozsáhlé proměny v různé populární nebo filmové postavy.

První video zveřejnila před rokem a velmi rychle se setkala s úspěchem. Z reklamy zobrazované ve videích má dokonce takové příjmy, které ji bezpečně uživí. „Vůbec mě nenapadlo, že by moje videa mohla být tak úspěšná. Je to skvělé,“ okomentovala Emma svůj úspěch.

Díky svým schopnostem se chce ve svém relativně nízkém věku odstěhovat od své matky a postavit se na vlastní nohy. V budoucnu by chtěla zůstat u líčení, láká ji především práce pro film nebo televizi. Zatím se však musela spokojit s tvorbou make-upu v rámci jedné halloweenské party.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám