Hlavní obsah

Zombie kandiduje na prezidenta, chce práci pro ostatní nemrtvé

Novinky, Markéta Klánská
Charlotte

Říká se, že USA jsou svobodnou zemí, kde každý dostane příležitost. Nyní se jí chopil i Zombie, který touží po prezidentském postu. Stal se tak prvním samozvaným prezidentským kandidátem z řad nemrtvých. V rámci předvolebního turné v pondělí vyrazil s živou manželkou Patty Zombie Morganovou do Charlotte, kde se konal sjezd demokratů.

BEZ KOMENTÁŘE: O prezidentské křeslo v USA bojuje i Zombie, chce zlepšit situaci nemrtvých

 
Článek

Zombie se zhostil své role se vším všudy. Voliče se rozhodl zaujmout jak v reprezentativním obleku, tak na závodní automobilové dráze. A když přišla řeč na politický program, jakožto nepříliš výřečný kandidát za sebe nechal mluvit manželku.

„Myslíme, že si povede dobře. Někteří kandidáti zapůsobí na modré státy (demokratické), jiní na červené (republikánské), my jsme ale želízkem v ohni pro mrtvé státy,“ uvedla pro agenturu Reuters Morganová.

Boj za "Živé mrtvé"

„Můj muž se mohl naplno oddat ležení, protože už vlastně ležel, místo toho se ale rozhodl vstát a zavázat se k tomu, že bude bojovat za rovná práva pro všechny. Proto kandiduje na prezidenta,“ svěřila se kandidátova manželka.

Turné po šesti amerických městech včetně Charlotte má „poukázat na kritickou situaci komunity nemrtvých“. Zombie tedy neúnavně pracuje na tom, aby "životní" podmínky ostatních oživlých mrtvol zlepšil a zprostředkoval jim více pracovních příležitostí.

Zombieho vystoupení ale není ničím jiným, než součástí reklamní kampaně americké kabelové televize AMC. Ta chce po neshodách ohledně smlouvy s poskytovatelem satelitního vysílání společností Dish Network dostat svůj postapokalyptický televizní seriál „The Walking Dead“ (Živí mrtví) zpět na všechny televizní obrazovky. V rámci kampaně už počátkem srpna vyrazily oživlé mrtvoly i do ulic New Yorku. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Chodící mrtvoly vyděsily obyvatele New Yorku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám