Hlavní obsah

Langmannová využila zbrojního průkazu, pro kampaň si ji vybrala zbrojovka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss 2006 Renata Langmannová nafotila kampaň pro Českou zbrojovku. Půvabná modelka vlastní zbrojní průkaz a studuje Policejní akademii. Pro šéfy zbrojovky tak pro výběr tváře byla jasnou volbou.

Článek

Česká Miss 2006 Renata Langmannová je Tváří České zbrojovky na rok 2011. Vedle lukrativního honoráře dostala také zbraň. "Ještě ji nemám doma, protože na ni vyrývají mé iniciály. Je to klasická policejní pistole ČZ 35 D. No klasická vlastně zase tolik není, protože mám pistoli červenou. Těším se, až s ní vyrazím na střelnici," řekla Novinkám Langmannová.

Zda by dokázala použít pistoli v reálném životě, například v sebeobraně, modelka netuší. "Nevím, jak bych se zachovala. Dokud se člověk do takové situace nedostane, netuší, jak zareaguje," říká Renata.

Zbrojní průkaz Langmannová vlastní necelé dva roky. "Ke zbraním mám zvláštní vztah. Cítím k nim obrovský respekt, ale přesto ve mně probouzejí adrenalin. Je v tom vášeň i strach. S mojí novou pistolí to bylo jako s láskou na první pohled - uviděla jsem ji a hned jsem se zamilovala," dodala Langmannová.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Langmannová se poprvé ukázala bez make-upu

Česká Miss Renata Langmannová předvedla, proč je tolik žádaná v zahraničí. Ukázala své fotografie z dovolené v Egyptě, kde je nenalíčená. I bez make-upu vypadá...

Výběr článků

Načítám