Hlavní obsah

Miss Langmannová se poprvé ukázala bez make-upu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss Renata Langmannová předvedla, proč je tolik žádaná v zahraničí. Ukázala své fotografie z dovolené v Egyptě, kde je nenalíčená. I bez make-upu vypadá výborně.

Článek

"Nechápu holky, které se líčí i na pláž. A slyšela jsem i historku o kolegyni, která si k bazénu lepila umělé řasy. Nic pro mě, mám ráda přirozenost," řekla s úsměvem Novinkám Renata Langmannová.

S kamarádkou Lenkou Kubíkovou vyrazily odpočívat do vyhlášeného letoviska Makadi v Egyptě. "Nikdo se mě na pláži nelekl, tak snad to se mnou ještě není tak špatné," smála se Langmannová.

Jako jedna z mála modelek i bez nalíčení vypadá výborně. "Jsou i práce, kdy chce v zahraničí klient vidět modelku bez make-upu. Tak by to mělo vypadat. Modelka by neměla vypadat dobře až poté, co ji na obličej naplácají tunu make-upu," říká Langmannová.

S kamarádkou strávily v Egyptě v pětihvězdičkovém hotelu Tia Heights týden. "Fotila jsem jeden den pro novou cestovní kancelář a zbytek týdne už jen relaxovala," upřesňuje Česká Miss. Renatu nejvíce zaujal v Egyptě podmořský život a plánuje, že si udělá potapěčský kurs. "Zatím jsme se potápěli jen s brýlemi a šnorchlem. Bylo to neuvěřitelné. Nádherné ryby, korály a proběhlo i setkání s rejnokem," usmívá se modelka.

Hned po návratu se Renata zase vrhla do pracovního procesu. Jako modelka už v Čechách prakticky nepracuje, soustředí se na zahraničí. Poslední měsíce tráví nejvíce v Itálii a Německu.

"Musím to zaklepat, ale v zahraničí se mi velmi daří a modelka tam pracuje za úplně jiné honoráře než u nás. I ta nejhůře placená práce je za tisíc eur na den. Mám teď nabídky ještě ze Španělska a také z Ameriky. Lákají mě na Miami. Hodně to zvažuji, protože to už nejsou dvě hodiny autem nebo letadlem domů. V Praze mám úžasného přítele Ondřeje a tak daleko se mi od něj nechce," dodala Langmannová, kterou zastupuje stejná agentura jako Taťánu Kuchařovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám