Hlavní obsah

Ceny Anděl: Moderátory budou Ewa Farna a Tomáš Klus

Novinky, efk
PRAHA

Netradiční moderátorskou dvojici bude mít letošní udílení hudebních cen Anděl. Pořadatelé se totiž dohodli, že večerem budou provázet dvě mladé hudební hvězdy – sedmnáctiletá zpěvačka Ewa Farna a o sedm let starší zpěvák Tomáš Klus.

Článek

Co pořadatele Cen Anděl vedlo k takovému výběru moderátorů? „Ewa Farna a Tomáš Klus jsou loňští vítězové v kategorii Zpěvačka roku a Zpěvák roku, a protože letos nominováni nejsou, tak nás napadlo je oslovit jako moderátory,“ řekla Novinkám Michaela Kocourová z pořadatelské agentury Lewron. „Věříme, že se nových rolí zhostí dobře, a že mezi nimi bude fungovat i ta takzvaná chemie,“ dodala Kocourová.

„Na moderování Cen Anděl se opravdu moc těším. Vždyť jsou to nejprestižnější hudební ocenění v zemi, kde o vítězích rozhodují hudební odborníci, takže jsou to vlastně takové české Grammy. A ty by chtěl přece uvádět každý, ne?“ komentuje svou novou roli moderátorky Ewa Farna.

„Hodně se těším i na Tomáše Kluse, který je podle mne velmi talentovaný hudebník, a jsem zvědavá, jak nám spolu půjde moderování. Celé to beru jako velkou výzvu,“ vzkázala svým fanouškům Farna. Pro mladou zpěvačku bude mít letošní udílení cen i jeden hodně pikantní aspekt. V kategorii Objev roku je totiž nominována kapela Embassy, ve které působí i Ewy expřítel Marcus Tran.

Nejvíce nominací získala skupina Nightwork, která může uspět celkem ve čtyřech kategoriích. Zpěvákem roku pak zase může být vyhlášen již zesnulý Petr Muk, kterému nominaci vysloužilo jeho poslední album V bludišti dnů. Výsledky jubilejního 20. ročníku Cen Anděl budou vyhlášeny 23. února.

Nominace – Ceny Anděl 2010

Skupina roku
Kryštof - Jeviště
Nightwork - Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa
Toxique - Outlet People
Zpěvák roku
Koller David - Teď a tady
Muk Petr - V bludišti dnů
Xindl X - Praxe Relativity
Zpěvačka roku
Bílá Lucie - Bílé Vánoce Lucie Bílé
Hegerová Hana - Mlýnské kolo v srdci mém
Vondráčková Lucie - Dárek
Objev roku
Embassy - Svévolná diplomacie
Chodúr Martin - Let´s Celebrate
Republic of two - Raising the flag
Album roku
Hegerová Hana - Mlýnské kolo v srdci mém
Nightwork - Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa
Toxique - Outlet People
Skladba roku
Debbi - Touch The Sun
Nightwork - Tepláky
Xindl X - Láska v housce
Videoklip roku
Nightwork – Tepláky
Koller David - Ty a já
Xindl X - Láska v housce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám