Hlavní obsah

Sagvan Tofi nemá po návratu z Ruska kde bydlet, jeho byt je pod vodou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha/Moskva

Zpěváka a herce Sagvana Tofiho čekalo po návratu z Moskvy, kde sehrál charitativní hokejové utkání s týmem HC Olymp, nemilé překvapení. Jeho pražský byt je vytopený a Tofi s přítelkyní a dcerami ho musí opustit.

Článek

"Tomu se říká návrat do reality. V neděli mi do Moskvy kolem poledne volala přítelkyně, že náš byt je kompletně pod vodou. Stěny, nábytek, televize, zkrátka všechno je zničené. Sousedka nad námi prý zapomněla zavřít vodu," prozradil Novinkám Sagvan Tofi.

Foto: ČTK

S přítelkyní Alenou Sagvan Tofi vychovává její dceru Sáru z prvního vztahu.

"To bude veselo. Už mě tady kamarádi připravují na to, jak si užijeme s pojišťovnou. Já na to shromažďování účtů moc nejsem. Přítelkyně s holkama už je u známých, musíme sehnat náhradní bydlení," upřesnil zpěvák a herec. Tofi má s partnerkou Alenkou desetiměsíční dceru Satine a společně vychovávají také dceru partnerky z předchozího vztahu Sáru.

Sagvan Tofi v Moskvě strávil tři dny. V sobotu sehrál s týmem HC Olymp charitativní utkání, které pak náležitě oslavoval na českém velvyslanectví v Moskvě a v neděli ho čekala prohlídka města. Český tým prohrál v utkání proti ruským hvězdám o jediný gól, což na půdě domácích byl velký úspěch. Během zápasu se vybralo pro postižené děti 2,5 miliónu korun.

"Je to super, takovou částku jsme vůbec nečekali. Je to úžasný. Samozřejmě ten jeden gól mrzí, ale ty peníze pro děti jsou nejdůležitější. Tak to se musí pořádně oslavit," zavelel známý pařmen a milovník ruské vodky Tofi. Během večera pak zjistil, že cestou z velvyslanectví na hotel ztratil kreditní kartu i peníze.

Když se chystal zavolat své přítelkyni do Prahy, aby kartu zablokovala, čekala ho další studená sprcha. Přítelkyně Alenka mu oznámila, že mají vytopený byt. "Kartu jsem pak naštěstí našel v bundě, tak alespoň jedna dobrá zpráva," dodal Tofi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám