Hlavní obsah

Sagvan Tofi se zbláznil: song Bartošové Heja, heja je megahit

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Sagvan Tofi se označil za nového velkého fanouška Ivety Bartošové. Zatímco média po nových písních Bartošové nad zpěvačkou zlomily hůl, Tofi tvrdí, že Heja, heja je obrovský hit a všichni, kdo to neví, si sedí na uších.

Článek

"Heja, heja jsem dnes slyšel poprvé a jsem v šoku. Jak může někdo říkat, že to je příšerný?! Sedí si na uších?! Je to megahit a bude se hrát příštích 150 let," řekl Novinkám Sagvan Tofi na párty muzikálu Děti ráje. Na jeho stranu se přidal i moderátor Bořek Slezáček. "Sagi má pravdu. Je to hit," tvrdí.

Zatímco většina lidí je z nového hudebního počinu Bartošové spíše v šoku a nechápavě kroutí hlavou, Tofi je jiného názoru. Na party muzikálu Děti ráje dokonce nutil dýdžeje, aby pouštěl Heja, heja stále dokola. Nutno dodat, že se frekvence návštěv dýdžeje stupňovala zvyšujícím se množstvím alkoholu v krvi.

Tofimu v bujarém večírku nebránil ani natržený sval a přetrhaný vaz v koleni. I když má pravou nohu od třísla po kotník v sádře, se skleničkou šampaňského to roztančil na parketu. "Chci s Ivetou duet. A s Šimim taky," pořvával společensky unavený Tofi.

Na večírek k příležitosti zahájení divadelní sezóny muzikálu Děti ráje dorazila většina protagonistů. Chyběla jen Míša Nosková, která má každou chvíli porodit prvního potomka.

Děti ráje se v GoJa Music Hall budou hrát opět od pátku. Nosková se chce do muzikálu vrátit měsíc po porodu. Chybět bude ještě minimálně čtrnáct dní také Sagvan Tofi. "Jakmile mi sundají sádru, hned běžím na jeviště. Už se těším jako malej kluk," dodal Tofi.

Reklama

Výběr článků

Načítám